2014 - 2 x 3 meest bekeken recepten

2014 meest bekeken recepten

Reacties via social media en vooral wat mensen zoeken en lezen is interessant!
Dat is ook de reden om 2 keer de 3 meest bekeken recepten aan te duiden want er is een groot verschil tussen de recepten in het Nederlands en het Engels.
Natuurlijk komt dit omdat niet alle recepten beschikbaar zijn in het Engels, want vertalen is voor iemand die niet echt vlot is met taal, toch wel wat werk.
Maar toch…komen er meer Engelstalige bezoekers naar de meer exotische recepten. Een bizarre uitzondering is het gemberbier recept.
Gaan artisanale en natuurlijk gefermenteerde limonades misschien de trend in 2015-2016 worden? Veel beter dan insecten ;-)

[Dit is de Nederlandstalige Top 3 - 2014 :]{style=“text-decoration: underline;“}

  1. Gemberbier : met ook veel bezoekers uit Suriname. Laat zeker iets weten over jullie gemberbier of limonade experimenten :-)
  2. Brood zonder kneden”) : het bewijs dat luiheid soms toch voor goede resultaten kan zorgen! Pizza’s zijn echt lekkerder met deeg dat enkele dagen oud is!
  3. Peer en koffie smoothie”)
    eigenlijk wel logisch in tijden van elke week een andere superfood of nieuw eetbaar insect, kookboek oorlogen op de boekenbeurs en artikels die uitleggen dat vandaag dit gezond is maar morgen hetzelfde gevaarlijker is dan ebola… Maar als het maar lekker is :-)

[En dit is de top 3 bezocht in het Engels :]{style=“text-decoration: underline;“}

  1.  Limonada de Coco en de grote kokosnoot verwarring”)
    een heel eenvoudig en vooral fris drankje met kokosmelk!
  2.  Indische Kikkererwten salade: met opvallend veel bezoekers uit de UK. Misschien omdat curry leaves er in bijna elke supermarkt te vinden zijn?
  3. Tomatensoep met witte bonen : een klassieker die waarschijnlijk iedereen in België en Nederland op automatisch piloot maakt of uit blik…
Delen Commentaren
comments powered by Disqus